I`m a lucky girl!

Ahojte, za posledný mesiac sa toho u mňa veľa udialo. A musím konštatovať, že som šťasné to dievča! V prvom rade mi prišla pošta z USA. Áno, nové vydanie Prairie Style je už u mňa! Časopis mi poslala sama Fifi O`Neill. Ona má skutočne srdce zo zlata! Ďakujem!

Hi, lot has happened during the last month. And I must say that I`m a lucky girl! In first place I received a mail from USA. Yes, the new edition of Prairie Style is already mine! The magazine send me Fifi O`Neill. She has a heart of gold! Thank you so much!



V časopise nájdete množstvo inšpirácií. Jednou z nich je aj článok o Melanie z blogu Rustic Farmhouse. Je pre mňa veľkou výzvou pri tvorbe novej práčovne a dekorovaní detskej izby.

You can find a lot of inspirations in the magazine. One of it is the article about Melanie from Rustic FarmhouseIt is a great challenge for my new laundry room and the decorating of  the girls room.




Na poslednej burze starožitností som si kúpila niekoľko zaujímavých vecí. Patria medzi ne aj táto ľanová utierka s modrým pásikom a malý džbán. Aké to šťastie! Zvyšok vám ukážem v ďalšom príspevku...

I found some interesting stuff at the last flea market I visited. I bought this beautiful linen cloth with a blue stripe and a small jar. I will show you the rest in my upcoming post...


Konečne začali kvitnúť aj ruže. V novom džbáne krásne ukáže moja kráska Abraham Darby (Auscot).

Finally my roses started to bloom. Especially the beautiful Abraham Darby (Auscot) looks so good in my new jar.



Na záver dnešného príspevku sa s vami chcem podeliť aj o ďalšie šťastie - úspešne som totiž zvládla štátnice z angličtiny!

Užívajte si krásne slnečné dni...

I want to share my second luck at the end of my post - I successfully passed my state exam in English!

Enjoy this beautiful sunny days...

Alexandra


3 komentáre

  1. Radujem sa z Tvojho šťastia a gratulujem ku štátnici. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem ku štátniciam a chválim čarovné fotečky, tie ružičky sú prekrásne ,normálne z fotky cítiť ich vôňu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milá Alexandro,
    no to je skvělé. Úplně si dokážu představit jakou jsi musela mít radost,znám to! Myslím si, že magazín bude určitě bezkonkurenční...
    Jinak opravdu nádherné fotky. Moc ráda se vrátím!
    Měj se krásně Vlaďka

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...