Macramé


Hello there, some weeks ago I decided to add macrame wall hanging to our home. I`m so glad I made it myself... It was so easy and what is more important to me - it was very quick to make.
And what about you and your current crafts?
Have a lovely week ♥ Alexandra

Ahojte, pred časom som si povedala, že by sa mi na leto hodila macrame dekorácia do bytu. Som rada, že som sa ju rozhodla zhotoviť sama, lebo výroba bola jednoduchá a čo je pre mňa ešte dôležitejšie aj rýchla.
A čo ste v poslednej dobe vyrobili vy?
Majte krásny týždeň ♥ Alexandra




It gives a fresh summer look to my rack painted with Miss Mustard Seed`s Milk Paint - marzipan.
~
Macrame dodalo svieži letný look vešiaku, ktorý som maľovala s Miss Mustard Seed`s Milk Paint - marzipan.

5 komentárov

  1. Alexandra, milá jemná dekorácia. V poslednom čase sa dostáva opäť na výslnie. Ja si pamätám ako sme sa macramé učili v škole na hodinách pracovného vyučovania. I u nás doma viselo na stene. Bohužiaľ už by som teraz nevedela ako na to. Pekný deň Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, to my sme sa to neučili... Škoda. Ak by si si chcela osviežiť pamäť na YouTube je kopec videí. Pekný deň prajem Andrejka. A.

      Odstrániť
  2. What a sweet little hanging Alexandra. I'm old enough to remember learning macrame back in the 1970's when it was last in and I'm glad we are revisiting this fun craft again.
    Thanks for linking up at Create, Bake, grow & Gather this week. I've just pinned your project and will be featuring it at tonight's party.
    Hugs,
    Kerryanne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No zas tak jednoduse to nevypada, ale krasne to je:-). Hezky vecer. M.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...