Happy National Tulip Day!

{this post contains adlinks}


Let`s enjoy the weekend with some tulips ♥

Do you guys plant tulips in your garden? Or just buy fresh in a flower shop?

I plant and buy. This year I`m thinking about buying some from my instagram friends - Fam Flower Farm. Look how beautiful tulips they offer HERE!

You also can follow them on IG, HERE...

Alexandra

~

Poďme si užiť víkend s tulipánmi ♥

Pestujete si vlastné tulipány, alebo si ich kupujete čerstvé v kvetinárstve?

Ja pestujem a kupujem. Tento rok zvažujem, že si nové kúpim u svojich insta kamarátov z Fam Flower Farm. Pozrite, aké krásne majú v ponuke TU!

Ich Instagram nájdte TU...

Alexandra



6 komentárov

  1. Keďže nemám záhradu - odpoveď je jasná, tulipány kupujem. Máte aj zaručené tipy, ako udržať tulipány vo váze krásne rovné? Mne sa často stonky ohnú. Aj ohnutý tulipán má svoje čaro, je to pravda...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Slávka, nuž jedine vysoká váza... Tomu ohnutiu sa podľa mňa nedá zabrániť, keďže tulipány rastú aj po odstrihnutí :-) A.

      Odstrániť
  2. Krásne ako vždy Saška... My sme zatiaľ v štádiu, že sa k úprave nášho dvora ešte len chystáme, ale určite chcem veľa kvetov, práve tvoja záhradka mi je obrovskou inšpiráciou. Na jeseň sme stihli posadiť len rôzne druhy ruží a tiež popínavé po celej dĺžke pergoly, takže sa na ne veľmi teším, až porastú. Prajem krásnu nedeľu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Miška ♥ Tvoje ruže milujem! Svetielko na konci tunela naozaj existuje a stojí za to si ísť za svojim snom. Moja záhrada je všetko, len nie dokonalá a mne sa na nej práve to páči... A.

      Odstrániť
  3. Krásné, já také kupuji a trham na zahradě. Každý rok se snažím je do zahrady přidávat. Pěkný den. M.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...