Bye, bye tulip season


It feels like summer here and that means one of my favourite garden seasons is over - the tulip season. This year I was so lucky to plant different sorts of them. Do you remember how we planted the tulip bulbs with Nina in autumn (HERE)? I worried if they would survive in our new garden bed. They did and bloomed beautifully.

Now, let`s see other flowers bloom... Which ones are your favourite?

Alexandra

~

Vo vzduchu je cítiť leto a to znamená, že sa skončila jedna z mojich obľúbených záhradných sezón - sezóna tulipánov. Tento rok sa mi konečne podarilo dopestovať viacero druhov. Pamätáte si ako som ich s Ninkou na jeseň sadila (TU)? Trochu som som sa obávala, či v novom záhone prežijú. Skutočne nielen prežili, ale vykvitli do krásy.

Teraz sú na rade ďalšie kvetiny... Ktoré sú vaše obľúbené?

Alexandra







9 komentárov

  1. U nás už je take po nich. Mam je moc rada, ale i jine kyti:).M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Joj Saška ani nehovor. Škoda, že nekvitnú celý rok ;-) a mám rada pivónie a ešte aj hortenzie, len škoda, že to je taký neforemný ker (teda aspoň ten u nás :-D) B.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pevne dúfam, že hortenzie tento rok budú kvitnúť... Pivonky si musím vždy vyvezovať, lebo sú ináč pováľané. A.

      Odstrániť
  3. Tulipány jsou mé nejoblíbenější květiny. Taky je mi smutno, že už končí. Ale mi ještě kvetou a dokonce 1 hrdina je ještě jako poupě. Je to China Town. Pokud budete mít chuť, podívejte se, jak mi letos kvetly.
    Zdraví Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj je veľká škoda, že nám robia radosť len takú chvíľku. To isté aj pivonky, tie patria tiež medzi moje obľúbené. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ali, moc krásné fotky ..... Marki

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...